ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Facebook
 
PARKETOERGASIES
Ξύλινα Δάπεδα Καματερό Αττική - Πατωματζής Αττική

Η επιχείρησή μας “Parketoergasies” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Καματερό, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στα ξύλινα δάπεδα, προσφέροντας εξειδικευμένες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας αποτελούν δεύτερη γενιά πατωματζήδες και με την χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα που θα τον κάνει το χώρο σας ζεστό και ξεχωριστό.

Η προηγμένη επαγγελματική εργασία και η εμπειρία χρόνων που διαθέτουμε στα ξύλινα δάπεδα, μας επιτρέπει να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία του πελάτη.

 


 

Με αυστηρά ελεγχόμενες πρώτες ύλες, πολύχρονη εμπειρία και κυρίως με σεβασμό προς τις ανάγκες του κάθε πελάτη, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου αλλά και κάθε είδους επισκευή ξύλινων δαπέδων, ώστε να μπορείτε να χαίρεστε ένα όμορφο και κομψό αποτέλεσμα.

Ακόμα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε και την κατασκευή εσωτερικής σκάλας καθώς και σκάλες με παρκέ που θα κάνουν το κτίριό σας ξεχωριστό και λειτουργικό.
Επιθυμώντας να μπορούμε να σας προτείνουμε πάντα ξεχωριστές λύσεις για τα ξύλινα δάπεδα του χώρου σας, δεν παύουμε να αναζητούμε διαρκώς νέες, σύγχρονες και μοντέρνες τάσεις και εξελίξεις που προκύπτουν στο χώρο των ξύλινων δαπέδων.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στα ξύλινα δάπεδα έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Καματερό αλλά και σε όλη την Αττική, δίνοντας πάντα βαρύτητα στην αρχιτεκτονική προσέγγιση, τη σωστή μελέτη και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΚΕ, ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Καματερού 64 / Καματερό

 


ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Καματερό, όλη την Αττική αλλά και όλη την Επικράτεια.