Όροι

Facebook
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Parketoergasies | Ξύλινα Δάπεδα Αττική & σε όλη την Επικράτεια

Τα ξύλινα δάπεδα σε ένα χώρο είτε αυτός είναι οικία είτε επαγγελματικός χώρος, προσφέρουν ζεστασιά και ένα μοναδικό κομψό στυλ. Μπορούν να συνδυαστούν με κλασική αλλά και με μοντέρνα διακόσμηση. Για αυτό άλλωστε και βρίσκονται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών.

Συνδυάζοντας την χρόνια εμπειρία, με την δημιουργικότητα και την αγάπη για την δουλειά, η επιχείρησή μας “Parketoergasies” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Καματερό, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με προϊόντα άριστης ποιότητας, πραγματοποιούμε τοποθετήσεις ξύλινων πατωμάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ η τεχνογνωσία και η συνέπεια μας αποτελούν σίγουρη εγγύηση για την σωστή και άψογη εργασία.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Παρκέ μασίφ
με αλφαδιασμένα καδρόνια ή κολλητα σε τσιμεντογωνίες με ενδοδαπέδια θέρμανση
Προγυαλισμένα παρκέ
Laminate 
 Lam Parke
Βινυλικά

 Βερνίκια απλά & σύνθετα νερού

Σκάλες με παρκε
 Τρίψιμο & γυάλισμα με βερνίκια οικολογικά
 
 
Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας, αντιμετωπίζεται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας συνολικά, από την επιλογή του κατάλληλου ξύλινου δαπέδου, τη σωστή τοποθέτησή του μέχρι και την ολοκλήρωσή του ξύλινου δαπέδου.

Ακόμα, φροντίζουμε για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων αλλά και την καθαριότητα του χώρου σας.
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 


 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
 Τζακιών
Οροφές
Deck
ΣΧΕΔΙΑ
 Απλή λωρίδα
Στιλ αγκλέ
Ψαροκόκαλο από & γαλλικό
Σαλίγκαρο με τακο
Μωζαίκ παρκέ
 
Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών, αλλά και η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την προσεγμένη διαδικασία τοποθέτησης και επισκευής ξύλινων δαπέδων, καθιστούν την επιχείρησή μας εγγύηση για τα ξύλινα δάπεδα.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Καματερό, όλη την Αττική αλλά και όλη την Επικράτεια.